Coaching gericht op de vrouw.


Je wilt eigenlijk wel een beetje hulp,maar liever niet zo officieel? 

 

Hier in Velddriel doen we heel gewoon; gewoon alle coaching in huis, in de tuin of tijdens een wandeling in de uiterwaarden. Mijn passie is om jou in beweging te krijgen en ook om jou met je unieke hindernissen een zachtaardige opening te bieden. Om jou mee te nemen op je ontdekkingsreis om je keuzemogelijkheden te verruimen. Mijn honden zijn een krachtige, intuïtieve feedback die jou speels en zachtaardig naar je kern brengen. 

 

                Spiegelen met honden.

 

De opdrachten die je met de hond uitvoert bestaan uit eenvoudige appèl oefeningen zoals: zit, af, of het lopen van een kort hindernis parcours. Door het hoge doe-gehalte en het NATUURLIJKE SPIEGELGEDRAG VAN DE HOND, zal je snel inzicht krijgen in jouw specifieke gedragingen en belemmeringen. Vervolgens maken we de vertaling van dit inzicht naar de situatie van je  coachvraag. Aan het einde van de sessie maak je een plan hoe je met je nieuw verkregen inzichten je belemmeringen gaat aanpakken. 

 

 De kosten zijn 75 euro per uur.


Waarom spiegelen met honden?
Honden reageren puur en instinctief op het gedrag van mensen.
Honden reageren op de kwaliteiten en valkuilen van mensen.
Je gaat beter begrijpen waarom mensen je zo irriteren ( door de spiegeling)
Feedback door de honden gegeven is krachtig, onbevooroordeeld en voelbaar.
Spiegelen met honden betekent ervarings-leren.

Je wilt meer energie. Je wilt in beweging komen. Je wilt weten wat jouw energievreters zijn. En je wilt weten hoe je beter kunt ontspannen. Je durft hulp te vragen, grenzen te stellen en nee te zeggen. Je wilt jezelf accepteren zoals je bent met je mogelijkheden en beperkingen. Je wilt praktische tips en simpele oefeningen om te groeien naar een betere en liefdevolle communicatie met anderen. Je wilt in beweging komen waardoor je weer waardering krijgt voor je lijf en jezelf als persoon.