Waarom coaching voor vrouwen?


Omdat wij gevoelige wezens zijn, afgestemd op de ander. En omdat we de prioriteit vaak bij de ander leggen: we zijn zo goed in zorgen voor onze geliefden. Speciaal voor vrouwen dus, een coachingstraject  om de kunst van het balanceren tussen geven en nemen te onderzoeken. Om de stem in het hoofd en het gevoel in het lijf met elkaar te laten communiceren. Om contact te maken met onze verlangens vanuit ons hart. Om zo moedig te zijn en te dansen met onze ziel.

Maar wat krijg je dan bij Zelfbewust.Nu?


Je wilt meer energie. Je wilt in beweging komen. Je wilt weten wat jouw energievreters zijn. En je wilt weten hoe je beter kunt ontspannen. Je durft hulp te vragen, grenzen te stellen en nee te zeggen. Je wilt jezelf accepteren zoals je bent met je mogelijkheden en beperkingen. Je wilt praktische tips en simpele oefeningen om te groeien naar een betere en liefdevolle communicatie met anderen. Je wilt in beweging komen waardoor je weer waardering krijgt voor je lijf en jezelf als persoon. Je wilt eigenlijk wel een beetje hulp,

maar liever niet zo officieel? 

Hier in Velddriel doen we heel gewoon; gewoon alle coaching in huis, in de tuin of tijdens een wandeling in de uiterwaarden. Mijn passie is om jou in beweging te krijgen en ook om jou met je unieke hindernissen een zachtaardige opening te bieden. Om jou mee te nemen op je ontdekkingsreis om je keuzemogelijkheden te verruimen. Mijn honden zijn een krachtige, intuïtieve feedback die jou speels en zachtaardig naar je kern brengen.