Hondse Hulpvraag

Ik voel me als een vis in het water als ik samen met anderen mijn plezier met honden kan delen. De nadruk van  activiteiten ligt bijna allemaal op spel, plezier, inzicht, vertrouwen en balans & beweging Wil je  meer informatie? Neem dan contact met me op of hou mijn Facebook-berichten  in de gaten..                                                          Hondse hulpvraag

Weet jij je geen raad meer met je hond? Heb je puppytraining gedaan maar lukt het niet om door te gaan? Is je hond vervelend? Hyperactief? Of heb je niet veel verstand van hondengedrag?

Wandel samen met mij en mijn honden in de uiterwaarden en ik geef je advies gericht op jouw gedrag en dat van de hond.

Onze honden lokken gedrag uit waar jij veel van kan leren. Ik maak tijdens de wandeling ook gebruik van het spiegelen met je hond. Na de wandeling krijg je tips en opdrachten voor thuis.

De kosten bedragen 75 euro per uur. 


Snuffeltuin.

 

In onze tuin mogen honden op een veilige manier vrij rondlopen en snuffelen aan een rijke variatie van geuren. Om ze te stimuleren om in een natuurlijke omgeving hun neus te gebruiken. Onze tuin is 2000 m2 groot en op afspraak te bezoeken. Er zijn bosjes, houtstapels, takken, gras, stapels dakpannen en stapels stenen, bomen, struiken en watertjes (zwemmen niet toegestaan!). Het geheel is omheind. De tuin is niet om te spelen en voor hele speciale hondjes. Wil je weten voor wie? Klik dan op de link Meer weten?

 

 Jouw vrijwillige bijdrage  voor je bezoek aan onze snuffeltuin gaat naar het dierenasiel in Bosnïe

Jouw hondje blij, andere hondjes blij. Mooi toch?