Wie zijn wij?


Mensen noemen me bijzonder, wijs en verrassend. Een doener. Positief, energiek, ervaringsgericht, rustig en in balans. Luisterend, enthousiast, eerlijk.   

 

Mijn hoogste waardes zijn plezier en vrijheid, dat wat ik mezelf én de ander toewens.

Binnen mijn bedrijf bied ik daarom activiteiten aan die gericht zijn op groei naar vrijheid, gegoten in een jasje van plezier!

Mijn naam is Margreet van Dieten.

Mijn collega's vindt u hier onder
Choca is bij ons sinds 29 juli 2016. Een ondeugende en stralende podenco kruising die wat reuring in huize zelfbewust brengt. .

Haar eigenwijsheid treft menige klant in zijn geduld en creativiteits vermogen.


Sientje is de grote Bosnische vriendin Van Choca. Eind 2016  op 2 jarige leeftijd bij ons binnen getrippeld. Een schattige dame met een duidelijke eigen wil die de ander zijn gevoelige snaar weet te raken.

Tussen haar dagelijkse sjeesrondes, woeste aanvaringen met bloempotten en beren vindt ze het geweldig om deel te nemen aan de yin yoga in Velddriel.

Uiteraard alleen op afspraak.


Nala is een vriendelijk dier voor de familie. Andere mensen vindt ze spannend. Deze aanhankelijke dame is een rijke aanvulling in de opvoeding van onze opvanghonden uit het asiel. Ze gaat niet mee met coachings vraagstukken.

Nala is een groot voorbeeld voor menig mens die behoefte heeft aan grenzen aangeven en aan tijd om te groeien.


Overleden dieren, die het nodige werk al hebben verricht voor vele mensen.


Nero, de spiegelhond, die elke emotie van de klant weet te kraken. Met zijn gevoelige zintuigen weet hij snel tot de kern te komen van de prachtige kwaliteiten en de verborgen valkuilen van de klant. Hij laat zien hoe het is om werkelijk in het NU te zijn, zonder oordelen en met zijn vriendelijke karakter weet hij je snel te raken.

Nero is in oktober 2016 overleden.


Gosia, onze eerste spiegelhond. Een sportief dier en kundig in allerlei takken van de hondensport. Deze ballenverslindster met geweldige flaporen is met haar 15 jaar met pensioen.

Op 29 juli 2016 is Gosia op 16 jarige leeftijd overleden.


Remi, een eigen-WIJS beest. Met een intens verlangen om bij de ander te zijn; ten volle te genieten van muizen, konijnen, ganzenpoep, koekjes, eigenlijk het hele leven. Remi is een groot voorbeeld van posititviteit, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. Remi is 6 juni 2015 overleden.